Logo souburgschecourant.nl
Foto: Politie

Man (68) schoot zichzelf in been bij incident aan Beukenstraat

  112 Meldingen

OOST-SOUBURG - De politie heeft gisteren bij een woning in de Beukenstraat een 68-jarige man aangehouden. Hij zou zichzelf mogelijk in zijn been hebben geschoten.


Rond 15.40 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een mogelijk schietincident in een woning. De politie ging direct ter plaatse. Eenmaal bij het pand in de Beukenstraat aangekomen kwam er een 37-jarige man naar buiten gelopen. Omdat agenten niet precies wisten wat er aan de hand was en de man niet direct gehoor gaf aan de instructies, werd er een waarschuwingsschot door één van de agenten gelost. De 37-jarige man werd aangehouden. Tijdens die aanhouding is ook een vrouw aangehouden die eveneens de instructies van de politie niet opvolgde. 

In de woning troffen agenten de 68-jarige man aan, die gewond was aan zijn been. Ook lag er een vuurwapen in de woning. De man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hij is aangemerkt als verdachte. Het vuurwapen, waar de man geen vergunning voor had, is in beslag genomen. Uit een eerste verklaring blijkt dat de man zichzelf mogelijk per ongeluk in het been heeft geschoten. 

De woning is verder doorzocht door de politie. Daarbij is nog munitie en een luchtdrukwapen in beslag genomen. De eerder aangehouden man en vrouw zijn kort na het incident weer in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak. 


Vacatures

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

CNC-verspaner Frezen/Draaien m/v

Goes

heftruckchauffeur

Kruiningen

HR adviseur

Kruiningen

Inpakoperator

Kruiningen