Logo souburgschecourant.nl
Jack en Miranda maken een huwelijksreis op hun eigen bootje.
Jack en Miranda maken een huwelijksreis op hun eigen bootje. (Foto: )

'Gelukkig kun je de liefde overal vieren'

OOST-SOUBURG - Jack van der Steen uit Oost-Souburg trouwt zaterdag 11 juli met zijn Miranda. De bruiloft vindt door de coronacrisis een paar maanden later plaats. En de huwelijksreis gooit het kersverse stel helemaal over een andere boeg.

"We zouden in april trouwen en naar Tunesië op vakantie gaan", vertelt Miranda. "Door wat er allemaal in het nieuws was over het coronavirus, kregen we wel in de gaten dat dat wel eens niet door zou kunnen gaan." Ze besloten hun trouwerij te verzetten. Dat was niet leuk, maar het is niet anders. "Nu trouwen we op 11 juli, maar vliegen naar Tunesië zit er nog niet in. Jack vroeg of ik het leuk vond om een bootje te kopen en dat zag ik wel zitten. En van de ene op de andere dag had 'ie er eentje aangeschaft." Het is voor beiden hun eerste boot en daarmee vieren ze deze zomer vakantie op de Hollandse wateren, zoals bij de Biesbosch.


Liefde

"Het is een overdekte kajuitboot, dus we kunnen er ook op slapen. Ik denk dat we veel lol gaan hebben. Om de liefde te vieren hoef je gelukkig niet ver weg te gaan."