Logo souburgschecourant.nl
<p>Het &#39;Jaar van Vlissingen 2020&#39; is nu te koop.</p>

Het 'Jaar van Vlissingen 2020' is nu te koop.

Het eerste ‘Jaar van Vlissingen’ is uit, een jaarboek om te bewaren!

OOST-SOUBURG - Het allereerste ‘Jaar van Vlissingen’ is uit. Hoe beleefde de gemeente Vlissingen het jaar 2020? Het is te lezen in dit mooie, rijk geïllustreerde jaarboek dat nu te koop is.


Het ‘Jaar van Vlissingen’ editie 2020 presenteert overzichtelijk per maand de highlights van het nieuws in de gemeente. In langere interviews komen inwoners en ondernemers aan het woord over hoe zij terugblikken op dit jaar, waarin de coronapandemie onze wereld op zijn kop zette. Zo vertelt Frank van Ieperen uit Oost-Souburg hoe hij ondanks alle coronabeperkingen met zijn stichting Dromen voor Duchenne lotgenoten met deze spierziekte probeert te helpen. 

Ook is te zien en te lezen hoe het Scheldekwartier in een jaar tijd ontzettend is veranderd en dat er in de buitenhaven geen marinierskazerne, maar een stadslandgoed komt. Dit en veel meer is vastgelegd in het jaarboek en maakt het bewaarexemplaar om vele jaren van te genieten.

Verkooppunten

Het Jaar van Vlissingen 2020 is een uitgave van Uitgeverij de Bode en kost 19,95 euro. Het is verkrijgbaar bij boekhandel ‘t Spui aan de Oude Markt in Vlissingen en bij het kantoor van de Vlissingse Bode, aan de Keizerstraat in Goes (tegen contante, gepaste betaling). Online is het jaarboek te bestellen via www.bodeshop.nl. Voor in totaal 26,90 euro wordt het boek thuisbezorgd.

Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, met een leuke attentie erbij en profiteert bovendien het hele jaar door van vele extra’s die exclusief gelden voor Vrienden van De Bode.

Meld u aan via www.vriendvandebode.nl.