Natasja Goedhart staat de klant met verschillende diensten bij.
Natasja Goedhart staat de klant met verschillende diensten bij. Foto: Marielja ten Bruggencate

Coaching & Administratie Goedhart is breed inzetbaar

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

OOST-SOUBURG – Coaching & Administratie Goedhart helpt mensen op allerlei vlakken. Zowel particulieren als ZZP-ers en bedrijven kunnen terecht bij het coachingsbedrijf voor hulp bij de administratie, loopbaanbegeleiding, huishoudplanning en het wegwijs worden in de digitale wereld.

In juni startte Natasja Goedhart met haar onderneming Coaching & Administratie Goedhart. De afgelopen zeventien jaar heeft ze bij verschillende bedrijven en instanties ervaring opgedaan op het gebied van administratie. Zo heeft ze gewerkt in de boekhouding, op de afdeling crediteuren en bij de opnameplanning in het ziekenhuis. Als administratief medewerkster weet Goedhart haar werk nauwkeurig en efficiënt aan te pakken. "Ik heb besloten voor mezelf te beginnen, omdat ik het leuk vind contact te hebben met mensen en hen te helpen", zegt Goedhart. "De hulpvragen zijn heel divers. Sommige klanten willen graag inzicht in hun financiële situatie en anderen hebben behoefte aan een budgetplanning. Doordat tegenwoordig bijna alle betalingen digitaal gaan, is het moeilijk om overzicht te houden op de uitgaven. Samen met de mensen ga ik kijken wat de uitgaven en inkomstenposten zijn. Die zetten we op een rijtje, wat al veel inzicht kan geven. Door mijn hulp in te roepen kunnen ze in veel gevallen geld besparen."

Digitaal

Overheidsregelingen, zoals de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) en het PGB (Persoonsgeboden Budget), kunnen soms complex zijn. Hulp bij de aanvraag en afhandeling kan daarom voor sommige mensen erg welkom zijn. "Ik vind het leuk om cijfers kloppend te maken en als er iets geregeld moet worden, doe ik dat graag. Vooral voor ouderen kan het ingewikkeld zijn. Veel gaat digitaal, waardoor je een tablet of computer nodig hebt. Ik wil mensen wegwijs maken in de digitale wereld, want ik vind het belangrijk dat ze zo lang mogelijk zelfstandig blijven en niet afhankelijk worden van anderen."
Het aanvragen van een DigiD of het verlengen van een rijbewijs, behoort allemaal tot services die Coaching & Administratie Goedhart biedt. Alle consulten vinden plaats bij de mensen thuis of op het kantoor van de klant.

Loopbaanbegeleiding

Dankzij de ervaringen die Natasja Goedhart heeft kunnen opdoen bij de verschillende werkgevers is ze bedreven in het schrijven van motivatie- en sollicitatiebrieven. "Ik denk dat met name veertigers die lange tijd voor eenzelfde baas gewerkt hebben en iets anders willen, of moeten zoeken, baat hebben bij loopbaanbegeleiding. Samen kijken we welke talenten iemand heeft en waar de passie ligt. Het uitzoeken wat je met die passie kunt is een boeiende zoektocht, waar ik graag bij help."
In een wereld waarin alles steeds sneller gaat, kunnen de ogenschijnlijke simpele dingen soms lastig worden. Het plannen van een huishouden in combinatie met kinderen, werk en hobby's is een flinke uitdaging. Iemand anders mee te laten kijken kan inzicht geven en handvatten bieden die er voor zorgen dat de dagelijkse dingen makkelijker gaan.
"Ik heb bewust gekozen voor een breed aanbod in diensten. Ik vind het namelijk allemaal interessant en ik denk dat ik op veel gebieden kan helpen. Voor bedrijven kan ik ook de administratie op projectbasis verzorgen, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschapsverlof of bij uitval van een zieke medewerker. Ook belastingaangiften voor particulieren en zzp'ers doe ik graag."

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.coaching-en-administratie-goedhart.nl

BIJDRAGE MARIELJA TEN BRUGGENCATE

Afbeelding
Nieuwe rotonde bij Oost-Souburg officieel geopend 30 sep 2022, 09:46
Afbeelding
Melding woningbrand Maasstraat Oost-Souburg 25 sep 2022, 10:25
Afbeelding
Rommelroute door Ritthem in voorbereiding 11 aug 2022, 11:24
Afbeelding
Nieuwe bewoners ‘Villa Molenweg’ Oost-Souburg vieren feest 5 jul 2022, 10:31
Afbeelding
Liefde, lef en meesterschap in Hof Kromwege in Oost-Souburg 21 jun 2022, 11:38
Afbeelding
Verdachte van dodelijke schietpartij in Goes aangehouden in Oost-Souburg 10 feb 2022, 16:20
Afbeelding
Online feestje voor jongeren tijdens jaarwisseling 30 dec 2021, 20:24
Afbeelding
Vlissingen zamelt in hele gemeente kerstbomen in 30 dec 2021, 13:37
Afbeelding
Albert Vader leidt PSR naar gemeenteraadsverkiezingen 23 dec 2021, 10:37
Afbeelding
Kerstboom en kerststal bij kerk Oranjeplein 21 dec 2021, 10:33
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling NS: sneller treinen van en naar Zeeland 10 dec 2021, 10:57
Afbeelding
Atlas is creatief in coronatijd 9 dec 2021, 11:20
Afbeelding
Sporten in coronatijd: Trainen zit er even niet in bij RCS 7 dec 2021, 13:12
Afbeelding
Familiebedrijf MEGAbed bestaat 30 jaar 3 nov 2021, 14:04